|
|
|
| Author
|
Bericht |
|
|
horserider
Покровителката на конете

|
Един страхотен сериал! Той е от 2005 и не го дават по телевизията. Разказва се за един човек (Майкъл) , който влиза в затвора, за да освободи брат си, който казва, че е натопен в цялата работа. Прословутият затворник е осъден на езкекуция на стола.Брат му има 3 седмици да го освободи, но перфектният му план почва да пропада малко по малко. Дали Майкъл ще успее да извади брат си от затвора или не-това ще разберете вие (защото и аз още не съм го разбрала). Дано ви хареса.Има го в датата.За всеки, който няма регистрация там: Потребителско име Puppie Парола songs Приятно гледане. Филмът наистина си заслужава |
_________________ [img]file:///C:/DSC01487.JPGf[/img] |
|
Wed Sep 27, 2006 2:21 am |
|
|
horserider
Покровителката на конете

|
само една поправка- филмът си е от 2006  |
|
Thu Nov 02, 2006 2:51 am |
|
|
Fleur de la Coeur
Конник

|
Толкова нов и го пускат по нашите телевизии?! До скоро много се говореше за него, ама явно всички са си го сваляли от нета. А аз нямам навика да си тегля цели сериали и обикновено ги чакам да ги пуснат по телевизията... Но честно казано, не мислех, че ще се окаже толкова интересен!!! А сега когато успея да го хвана, го следя с най-голям интерес, защото първо, сюжетът е много заплетен и си е интересно-няма какво да си кривя душата! Пък и главният герой е сладък
|
Wed Nov 08, 2006 3:30 pm |
|
|
horserider
Покровителката на конете

|
Охо, още един фен! Аз и сестра ми се побъркахме направо. С всеки епизод си скубем косите и вече сме плешиви  |
|
Fri Nov 10, 2006 1:39 am |
|
|
Fleur de la Coeur
Конник

|
Уби ма!!!
Просто ме убиии.... тука съм се търкаляла по пода от смях като ти почетох съобщението!!!
Ама за съжаление по ТВ-то скоро свършва първия сезон, а толкова интересно беше започнало да става... Иначе той брат ми сега за запали по сериала повече и от мен-решил, че като е адаш на главния герой и той може да направи карта на бягство... от къщи!!! Като ми разказа сълзи са ми текли от очите от смях!Та, идеята му е да пробие дупка... в тоалетната при тръбите и да се спусне до другите тръби на долния етаж.От там щял да мине пак покрай тръбите до мазето и след това възнамерява да се гмурне при абонатната станция в една дупка, която си въобразява, че води до канализацията...
|
Tue Nov 14, 2006 3:08 pm |
|
|
horserider
Покровителката на конете

|
ХХЕХЕХЕХЕ! Сега ти ме уби с твоя коментар! Ама добър план е направило момчето! Кажи му обаче, че може да ползва и входната варата Голям е сладур. Няма ли да почнат с втори сезон по нова телевизия? Защото още 2-3 серии и ще спрат сериала и по интернет и ще го пускат чак....пролетта.  |
|
Wed Nov 15, 2006 10:53 pm |
|
|
Fleur de la Coeur
Конник

|
Ама кое ще пускат чак пролетта? Третият сезон по нета или втория по ТВ-то? Защото днес видях,че ще дават последния епизод от първи сезон... малко избързах,ама исках да видя какво ще стане и кога свършва първият сезон Ама те за сега само два ли са сезоните?
|
Tue Nov 21, 2006 3:28 pm |
|
|
StrofsSs
One of the biggest dreamers ((:))

|
Страааашен филм, направо е страхотен. И онази серия, дето доказват, че лошите неизцяло са лоши и добрите невинаги са били добри... Направо страхотен!!! Вселенски!!! Мммм, честно казано, очаквам с нетърпение да почне втория сезон по ТВ-то, че не искам да го гледам на компютъра. Не съм свикнала. А и на ТВ-то поне си ограничен до следващия ден. 8)
|
Fri Jan 12, 2007 9:47 pm |
|
|
StrofsSs

|
|
Амм, много ме интересува кога започва да го дават пак по ТВ-то, втори сезон. Ако някой знае, мооооля да ми каже, че вече откачааааммммм...
|
Tue Jan 30, 2007 2:51 pm |
|
|
horserider
Покровителката на конете

|
| Аз имам едно предположение-когато и последната серия от 2-ри сезон излезе в интернет, тогав сигурно ще тръгна по телевизията. |
|
Thu Feb 01, 2007 3:25 am |
|
|
StrofsSs

|
А това кога се очаква, че ще стане? Ех, да можеше по-рано....
|
Mon Feb 05, 2007 12:18 am |
|
|
horserider
Покровителката на конете

|
| Не знам. Някъде предполагам към средата на Март. Засега се развива достра напрегнато и върви към края според мен. |
|
Fri Feb 16, 2007 12:19 am |
|
|
StrofsSs

|
Което значи, че има надеждааааа   
|
Mon Feb 19, 2007 1:05 am |
|
|
|
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
|
|