|
|
|
| Author
|
Bericht |
|
|
StrofsSs
One of the biggest dreamers ((:))

|
Е, споделете, искате ли да свирите на някой от тях? Свирите ли? Има невероятно огромен брой музикални инструменти. Ако желаете, можете да пуснете някой и друг линк към музиката на някой интересен, завладяващ инструмент от далечния Изток, от отвъдокеанския Запад, от екзотичния Юг или от непознатия Север. А защо не и от нашите земи? Предполагам, че на всеки ще му е интересно да чуе нещо различно, нещо привличащо.
|
Sat Jan 20, 2007 8:52 pm |
|
|
horserider
Покровителката на конете

|
ХЕХЕ. За мен знаеш-по едно време много ми харесваха барабаните. Страхотен ритъм правят и даже бях стигнала до идеят да тръгна да свиря на барабани. Ама тогава нещо ме беше чалнало. Спомням си,че в 4 -ти клас свирих на чинели, ама това всеки го може.  |
_________________ [img]file:///C:/DSC01487.JPGf[/img] |
|
Thu Feb 01, 2007 3:09 am |
|
|
Fleur de la Coeur
Конник

|
Здравейте, сладуркии! Най-сетне намерих малко свободно време да понапиша това-онова във форума. Започвам от тук, защото бих могла да кажа, че музикалните инструменти са ми слабост на мен... винаги съм искала да свиря на цигулка или пиано, даже на пиано свирих три години, докато бях в музикална паралелка!Обаче това беше преди доста време,и сега нямам никакво време да се занимавам с това Иначе много исках да подготвя да изсвиря нещо за концерта на училището ни тази година, но уви нямам никакво време за губене! Може би някой ден като намеря нужното време, ще си поприпомня някои неща...ама това едва ли ще е скоро!
|
Sat Feb 24, 2007 7:06 pm |
|
|
|
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
|
|