|
|
|
| Author
|
Bericht |
|
|
horserider
Покровителката на конете

|
Дали съществуват или са само резултат от човешката психика.Може би за хората е твърде трудно да приемат,че са единствените живи същества на тази вселена... А дали случайно,ако има извънземни,то ние да водим началото си от тях.
Според мен извънземни има.И то не някакви мини,мини,мини бактерии. А според вас?
(докато писах тази тема ми се въртеше песента на досиетата Х в главата)  |
_________________ [img]file:///C:/DSC01487.JPGf[/img] |
|
Sun Feb 19, 2006 3:54 am |
|
|
Pandora
Конник

|
| ами не знам кой ще е този,който ще отрече съшествуванието на извънземните....мн е глупаво да си мислим,че сме единствени в тази Вселена...това че няма други планети в галактиката ни,които са пригодени с условиятаза нашия начин на живот не значи,4е няма други организми,които да са пригодени към други условия... |
_________________ A man who wants will find a way! |
|
Sun Apr 23, 2006 4:58 am |
|
|
StrofsSs
One of the biggest dreamers ((:))

|
|
Именноо!!! Защо всички си мислят, че трябва да има кислород, за да има развиващ се оргранизъм?! Това е тъпо. Всяко същество се приспособява към различните условия на средата, в която отраства. На това се дължи еволюцията!!! На Земята има кислород и земя-натам сме се запътили да преживеем (живите организми), на Венера има въздух-запътваме се към въздуха с неговите съставки... и без кислород да е, пак може да се приспособи един организъм. А идеята, че единствено на нашата планета съществува жив организъм... страшно плашещо е... И егоистично... И самотно...
|
Sun Apr 23, 2006 11:10 pm |
|
|
Pandora
Конник

|
| дам..съгласна съм обаче не приемам в никакъв случай,че сме сами във Вселената... |
_________________ A man who wants will find a way! |
|
Sun May 21, 2006 10:10 pm |
|
|
|
Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
|
|